Totalt antall sidevisninger

tirsdag 18. oktober 2011

Da var vi halvveis!

Hallo hallo dere der hjemme! Endelig har vi kommet oss til sivilisasjonen igjen og fått tilgang på internettets søte svøpe!

Etter to uker ute i bushen på gård #3 føles det som en evighet siden vi sist hadde kontakt med omverdenen. Det stemmer nok det eldre folk sier om vår generasjon; vi klarer oss ikke altfor lenge uten muligheten til å ha kontakt med alle andre, spesielt gjennom internettet ;)

Men jeg synes vi har klart oss fint tross alt, selv om arbeidet på gård #3 var langt hardere og med mye lengre arbeidstimer enn på noen av de andre gårdene. Her har vi om ikke annet fått en real smakebit på hvordan det er å jobbe på en ordentlig storgård med både sauer og okser. For å oppsummere raskt så har arbeidet vårt vært blant annet:
På vei til jobb!

Blomsterjenta mi (e ho ikkje nydelig?)

JM like å kjøre firehjuling!

Huset til Roy og Sarah

Feedern til oksan

Roy's office




Guds lam? :p

Når man sitt bakpå blir man automatisk portåpner





Silje og Roy :)



Sauan som skal klippes!

JM showing that sheep who's boss!

Edderkoppen som va rett overfor badekaret våres. Vi orka ikke å fjerne han...

Vi klarte no å kose oss i hytta våres også ;)

Skål kjære venner!

Egg funne inni veggen til skuret vi reiv ned. Minutt seinere så knuste Roy dem me slegga mens han reiv ned veggen...

Where the cows come to die...
Silje som hundetrener for valpen Ace :D

- Veie okser
- Klippe sauer
- Rive ned skur
- Trene gjeterhunder
- Kjøre med firehjulingen og hente grus for å fylle i veien
- Rense takrenna
- Gjete sauer og kyr
- Være med å dissikere to okser med veterinær
- Og masse annet som jeg ikke husker i skrivende stund!

Akkurat nå sitter vi på hotellrommet vårt i Wellington (hovedstaten i NZ) og hviler våre trøtte bein etter et fysisk tungt gårdsopphold. Ikveld skal vi dra på kino av alle ting og se Johnny English filmen, vi gleder oss masse :D Imorgen drar vi med fergen over til sørøya og videre til den neste (og siste) gården våres. Den ligger nært et sted som heter Motueka. Det er en mye mindre gård enn den forrige, mer som et hobbybruk egentlig, som også driver en liten B&B på siden.

Etter den gården så drar vi opp til Auckland igjen hvor vi skal feriere sammens med foreldrene til Silje. Vi gleder oss masse! Og snart er det heller ikke lenge igjen før vi er tilbake i Tromsø igjen. Gud det skal bli deilig å komme hjem igjen! Selv om vi koser oss masse her nede i NZ og lærer en hel del mer enn hva vi kunne hjemme, så er nå Tromsø vårt hjem og hvor alle våre kjente og kjære er! ;)

Håper dere alle har det bra! Snakkes!

2 kommentarer:

  1. Åh så artige filma og fine bilda! :D Savne dokker, og blir ganske misunnelig! Har vært et hardkjør på jobb som har vært slitsomt psykisk, men savne litt "ordentlig" arbeid ;)

    Glede mæ til å se dokker igjen til jul. Æ reise hjem den 21. desember.

    Skal forøvrig ta tørrdraktkurs snart og dykke litt i Oslo =) Blir sikkert kaldt! :P

    SvarSlett
  2. Kjæmpefine bilda og utrulig masse erfaringer dåkker tilegne dåkker. Snart fullverdige bønder på alle plan:) Men vi savne dåkker masse:) men tia går fort, heldigvis...

    SvarSlett