Totalt antall sidevisninger

torsdag 17. november 2011

Aussie Aussie Aussie!

Ja, da har vi vært her i Sydney siden onsdag, og la meg få lov til å si at byen er kjempefin! Virkelig, det her er en storby som imponerer med alt fra Sydney Opera House til kaia nedenfor med alle sine restauranter til store kjøpesenter i sentrum til den lille bydelen The Rocks. The Rocks er hvor hotellet vårt ligger og minner veldig mye om Oslos Grünerløkka.

Da vi først kom til Sydney var været grått og kjedelig. Dette var en stor skuffelse siden vi hadde hørt at det var hetebølge der med over 40 grader... Det viste seg å være bare tull, og de to første dagene var det knappe 20 grader og regn, MEN idag skinte solen sine varme solstråler ned på våre bleke nordnorske kropper og dagen har blitt brukt til å daffe ved bassenget og ikke gjøre stort annet. (Bassenget ligger på toppen av hotellet med utsikt mot havnen og Sydney Opera House!)


På vei til Sydney!


Kjekke ungdomma!


Ein aborginar

To aborginarar

Været er grått og kjedelig, men Sydney Opera House er uansett en helt uvirkelig bygning!


Men når været var som verst bestemte vi oss for å ta en tur til det berømte Sydney Aquarium. Det ble en fantastisk opplevelse og et møte med Australias mangfoldige marine dyreliv. Spesielt awesome var det å se i haibassenget deres, virkelig en spesiell opplevelse! Når jeg tenker meg om er dette faktisk andre gangen på denne bloggen at vi poster bilder fra et akvarium. Fun ey? :p






Bygget i Lego av en eller annen grunn

Verdens største mekaniske hai :p

Penguins! ;D

Ei satans så stor reke...

Har sett sånne på vestlandet!


Tru det eller ei, men det der e haiegg

Emo fish!

Enda en interessert marinebiolog

Again; Lego...
Awe inspiring construction, and the building ain't too bad either!

Vi kose oss uansett korr vi e :p

 Til slutt kan opplyse de av dere som ikke vet at vi (jeg og Silje) skal dra videre på søndag til Brisbane for å møte Mari og Thomas og bo hos dem i en liten uke før vi drar "hjem" til NZ igjen for å bo de siste ti dagene på gård #1. Det gleder vi oss masse til!

Jeg har også nettopp fått vite at imorra skal vi dra på Sydney Opera House (Silje og Asbjørn har fiksa!) for å spise middag der og feire bursdagen min :D Det blir kjempeartig! Eneste demperen på partystemningen er at flyet vårt til Brisbane går klokka seks på morran dagen etterpå... Men men, helt om natta helt om dagen!

Håper dere har det bra der hjemme! Tenk, nå er det ikke mange ukene til vi kommer hjem igjen. Vi gleder oss masse! Hademmm!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar