Totalt antall sidevisninger

lørdag 24. september 2011

Hverdag i NZ:)

Hei hei alle sammen:) Da har vi vaert her i over en maaned og dagan flyr. Vi jobbe stort sett anna hver dag og syns det e greit:) Det e ikke alt for tungt arbeid, saa overarbeida e vi ikkje, bortsett fra de to siste dagan da vi har flytta paa store mengda vaat jord/leire. Det har i tillegg vaert skikkelig steikanes sol og rundt 20 grader. Et av lyspunktan e at vi har faatt lovt aa kjøre firehjulingen. Ae trur jm har kosa sae mest paa den og har funne ut at vi maa kjøpe en naar vi kommer hjem!
En stykk fornoyd JM!
Silje klar for aa hyrde okser.

Vi har ogsaa vaert med paa aa veie oksa som e klar for salg og dem ligg paa en rundt 500 kg! De skal  dessverre snart bli kjottdeig, men saann er livet paa garden. Vi har endelig faatt tatt litt bilda og film av dem saa dokker faar et lite innblikk i hverdagen vaars. Vi fikk dessverre kun lasta opp en video, men vi skal prove aa laste opp de andre neste gang:)
 Her ser dokker en liten video av kjoreturen vi tar hver morra fra huset og til oksan. Paul kjore og vi sitt paa:)
Oksan e klar for veiing.

Det har ogsaa blitt tid til litt sightseeing i omraadet rundt her. Vi har vaert i Whangarei som e Northlands storste by og fikk sett heller lite pga ekstemt regn. Det ble dog tid til en god lunsj paa Bob og litt kikking i butikka.I dag har vi vaert paa ei nydelig strand og tok lunsjen paa en koselig italiensk cafe. Saa alt i alt har vi hatt noen koselige daga siden sist innlegg.
En possom paa verandaen. Vi har kun sett disse i form av road kill for.
En duckface maa vaere lov, det va enten det eller ingenting:P

I kveld har vi akkurat inntatt et bedre fish & chips maaltid og e klar for rugbykamp, NZ-Frankriket. Det vise sae at Frankriket e skikkelig god i rugby saa det her blir en spennanes kamp.
Haape ellers at alt staar bra til med alle hjemme og at dokker kose dokker med høsten:)
Klem klem

1 kommentar:

  1. Flått at dåkker holder oss oppdatert:) Denne helga e d radisjonell dugnad i OBBF. Men i går kveld inntok fam. Henriksen/Hanssen en god porsjon kultur på kulturhuset. Musikkkonservatoriet feira 40 år og det var stor festivas i kulturhuset. Etterpå inntok vi litt tapas og avslutta me caffe avec hos henriksen..kjæmpekoselig:)
    No å æ vel ut å delta litt på dugnaden, selv om det e mnge andre ting som friste,,f.eks sofaen m ei bok...klæmmmm

    SvarSlett