Totalt antall sidevisninger

mandag 12. september 2011

On track again:)

Da va det tid for et nytt Silje innlegg, hurra:D Ting har gått mye bedre etter all dramatikken fra sist uke! Vi har jobba med forskjellig oppgaver på gården og i tillegg fått tid til litt sightseeing. På gården går alt sin vante gang og vi har jobba både med potetsetting og vedhogging. Det har selvfølgelig også vært tid til lek og kos med hundan.
Ellve "perfekte" potetrender (som katta har gått over!)
Bob:)
Broody:)
Tallulah med favorittbamsen:)
Ellers hadde vi en flott tur til Russell på fredag og det var godt å ha en fungerende bil, vår kjære Nissan Pulsar! Jeg har ikke sagt det til Jm enda men jeg har booket bilen for 2 ekstra uker, hurra! Vi skulle egentlig kjøre til Auckland på torsdag morgen kl 05.00 men da måtte ho mor sette ned foten;) Fikk også en veldig god pris, så da va dealen gjort. I Russell, som forøvrig var en nydelig liten by, spiste vi en lunsj på favoritt restauraten til Lloyd og Laura. Det ble også tid til is og shopping etter maten! Her er noen utvalgte bilder fra Russell og båtturen dit fra Paihia:
Russell


Å tenk at nesten to uker er over her i Ohaeawai, vi gleder oss til neste gård, selv om det det blir veldig trist å dra fra Lloyd og Laura og alle dyrene. Vi har blitt møtt med åpne armer her og føler virkelig at vi har blitt godt kjent med disse menneskene. Det har vært mange koselige middager og vi satser på å komme tilbake før vi drar tilbake til Norge! Tilslutt følger noen bilder tatt rundt på gården her:
pusekatte:)
gentlemen-klubben!
Ciao, neste innlegg blir fra gård nr.2 :D




3 kommentarer:

  1. Æ føle dokker har det en god del bedre enn mæ her på kongsbakken:)

    SvarSlett
  2. Det ser og høres kjempekoselig ut! :D Håpe neste gård blir like bra!

    SvarSlett
  3. No høres d flått ut:) Håpe såret ditt gror fint Silje:)
    Ser ut som dåkker har det kjæmpefint, bra med bil Silje! heilt enig..d ekje alt som skal forhandles om..klæmmåkos

    SvarSlett