Totalt antall sidevisninger

lørdag 29. oktober 2011

Gaard #4, festival og morro:)

Da va det endelig tid for et lite innlegg fra Silje:D Her paa gaard nummer fire rase dagan avgaarde og plutselig har vi vaert her i ei og ei halv uke! Vi bor i ei campingvogn fra 70-tallet hvor vi sover og ser film! Vi e altsaa paa en to ukers camingtur:) Huset til familien Edwards ligg rett oppfor oss saa alle de moderne livsnodvendigheta faar vi tilgang til hos dem. Dem e en koselig familie paa fire med mamma Julie, pappa Neil og ungan Snow paa 12 og Jet paa 8. Julie og ae har masse tilfelles siden ho jobbe som kokk! Det blir mye matprating kan dokker tru!

De forste dagan her gikk med til rigging og deltakelse paa Ngatimoti festivalen som e en aarlig festival for den lokale skolen som saart treng penga til vedlikehold mm. Til tross for at festivalen va hold paa skolen va det et stort oltelt, kor vi fikk provesmakt paa masse godt ol;) Men for vi fikk smake paa gyldne draaper hadde vi to-timersvakt som vakte paa hoppeslottet! Det va utfordranes greier, og 50 unga som skulle holdes styr paa va vell i det meste laget for begge oss toan.
Festivalen har vokst hvert aar og det va masse tusen menneska som kom for aa kjope ting i rundt 100 forskjellige boda, hore paa musikk og spise god mat. Vi koste oss masse og bilda kommer seinere:)

Sist sondag va det ogsaa finale i Rugby world cup og takk og pris vant NZ over Frankriket! Vi saa for oss landesorg hvis utfallet hadde blitt annerledes, her e rugby blodig alvor!
Mandag var det Labor day, en offentlig fridag. Dagen gikk med til aa dra paa stranda og aarets forste bad:D Det va fantastisk deilig og vi glede oss til mer bading naar mamma og pappa kommer!

Etter det fantastiske badet blei vi begge to selvfolgelig litt smasjuk. Saa denna uka har mest gaatt med til aa bli frisk igjen! I dag e heldigvis formen mye bedre, saa regne med det blir litt mer jobbing denna uka:)

Gaarden er en livsstilgaard som det kalles her i NZ. Dyrene de har her paa gaarden er kun for deres eget behov. De har kuer, sauer, gjess og honer, noe som gjor at de er selvforsynt med det meste av kjott. De har ogsaa en stor gronnsaks- og frukthage.

Alt i alt kjaere venner og familie har vi det kjempe flott, men savner alle hjemmme! Haaper alt staar bra til med dere alle:)

Klem klem

PS. pga. internettet her nede (haaplost i NZ...) blir det mest sannsynligvis ikke bilder for vi er tilbake i Auckland neste uke.

2 kommentarer:

  1. Hi you two! Sounds like you are still having fun. We can't wait to see you again in a wee while. You'll notice changes - the trees all have their leaves for starters! xxx

    SvarSlett
  2. Hei der nede: høres ut som dere har det flott og får opplevd mye! Kos dere fortsatt i "syden"! Hilsen fra Jan Børre

    SvarSlett