Totalt antall sidevisninger

søndag 13. november 2011

Auckland og i Northland som turister med herr og fru Henriksen:)



Da var det vel bare å fortsette å oppdatere dere hjemme med den fantastiske ferien vi er på med Tove og Asbjørn. Etter flere flotte dager i Auckland leide vi i går en bil og dro nordover til gården til Lloyd og Laura (gård #1) oppe ved Kerikeri. Her ble vi godt mottatt og fikk servert både selvfangede kamskjell og grillet indrefillet av Angusokse, pluss en dugelig mengde med vin, akevitt og Lloyds personlige lager av eksklusiv skotsk whiskey! Med andre ord: midt i blinken for slitne reisende som oss!

Men før reisen oppover ble det som sagt tid for litt sightseeing i Auckland og vi fikk sett flere serverdigheter. Vi var på skytower, hvor vi fikk møtt Gollum, ho blåe dama fra Avatar og andre skumle typer. Vi hadde også middag i toppen av tårnet nesten 300 meter oppi luften. Der fikk vi også sett solnedgangen med deilig mussernde vin.

Første kveld ute ble feiret på Toto, vår favoritt i Auckland.
Silje spiste and i forskjellige varianter, nydelig!

Fra butikken i Skytower:D
Skilt ved fødselen?:P


Vi følte oss små!
Chæmpis i skytower
Familien Henriksen i tårnet

Her kom vi oss opp på Mt. Eden. Det var nydelig utsikt over hele Auckland. Turen var verdt det til tross for lange bakker i 25 pluss grader!

Vi måtte fylle på med væske på en belgisk bar:P

Det ble også tradisjonelle belgiske blåskjell med chips
 På søndagen når vi fikk leiebil, fant vi ut at det hadde vært godt med et bad. Det ble pit stop på Waiwera Thermal spa hvor pappa Asbjørn fikk feiret litt farsdag med massasje. Vi andre dro i de varme bassengene hvor vannet stammer fra en kilde 1500 meter ned i bakken. Det ble en deilig og avslappende start på dagen.


Noen få av de 19 bassengene de hadde på Waiwera.

Vi valgte også å ha private spa, med boblebad, sauna og steamrom.

Nybadet og klar for avgang til Lloyd og Laura:)


Lloyd klar til å grille kjøtt:)
Søte Laura med noen av kamskjellene som ble fort spist opp!

 I dag dro Lloyd og Laura til Auckland på businesstur og vi er i igjen i huset og passer hundene. I mårrest var det nydelig vær og vi fant ut at vi skulle dra på stranden. Vi ble anbefalt Long beach nær Russell så det ble den. Vi fikk også spist en nydelig lunsj på Duke of Malborough i den historie byen Russell:)
Det var en nydelig strand og mamma Tove fikk tatt seg en liten dukkert!
Kjekken!

Onsdag suser vi videre til Australia til enda mer sol og varme. Vi gleder oss alle:)
Håper det ikke er alt for kaldt for dere hjemme, vi sender varme klemmer!
Ciao

2 kommentarer:

  1. Herlig bilder. Ser meget behagelig ut med ferie! I dag snødde det i Tromsø for første gang. Ikke noe i Oslo enda :( Pappa er på besøk i Oslo, noe som er meget hyggelig. Skal forøvrig til Trondheim til helga.

    Kos dere videre. Nyt varmen mens dere kan!

    SvarSlett
  2. Det e snø hjemme! woohoo, æ va i trondheim i helga foresten, lamme ho heidrun! det var en stor suksess, va på studenter samfunnet på lørdagen og der va det bra stemning skal æ fortelle dæ:D

    SvarSlett