Totalt antall sidevisninger

tirsdag 30. august 2011

Turister på tur:)

Da var det endelig tid for et Silje-innlegg her på bloggen:D Etter innlegget i går ble skrevet har vi vært på ice-bar, skikkelig turistgreie, men artig var det. Vi fikk på oss svære bobblejakker og gikk frivillig inn i 5 minus, vi ga til og med penger for det:p Vi fikk drinker for å døyva kulda, og det funket!
Mye morro på icebar:)



Man måtte ta en shot av reinsdyrshode av is...

Det var masse statuer av is og mange av dem hadde rugbytema. Det er forøvrig bare litt over en uke til Rugby World Cup starter, forhåpentligvis lærer vi reglene litt bedre før det braker løs:)
Etter en heller kjørlig kveld var det godt å komme inn på et varmt hotellrom og til en deilig seng.
Dagen i dag, tirsdag, har vi brukt på Auckland Museum som befinner seg i Parnell. Vi tok bussen dit, noe som gikk noe bedre enn sist gang vi prøvde oss på det:p Museumet var enormt og lå inni en park med nydelig utsikt over Auckland sentrum.
Skytower til høyre

Det var mye å se, blandt annet en hel etasje med maorikultur.
Silje ser på maorihus.  
Vi var også med på en interaktiv utstilling om vann. Det var en 360 grader enorm skjerm hvor man kunne påvirke vannet med bevegelse, f. Eks lage bølger. Vanskelig greier å forklare, men kult var det. Fikk ikke lov å ta bilder der inne, så her får dere bruke fantasien:) Det var også et horror-rom i allefall for Silje:
Mange ekle insekter!
Blokkfløyter...
Ellers skal vi ta det rolig i dag siden vi faktisk skal ut i trafikken i morgen. Vi gleder oss til å komme oss litt ut av byen, og ha vårt eget hus igjen. Selv om man ikke skulle tro det, er det litt slitsomt å leve på hotell over lengre tid! Her er forresten linken til vår første bolig: theacorncottage.blogspot.com
Huset ligger tre minutter fra vår første gård, som ligger nær byen Ohaeawai helt i nord. Det er en ganske liten gård, men de har mange forskjellig dyr som, høns, lama, kuer, esel, katter og hunder. Vi skal jobbe 3-4 timer om dagen for å bo gratis i huset. Vi får også ferske egg og grønnsaker fra gården gratis, så det eneste vi trenger å stå for selv er annen mat. Jeg tror vi kommer til å trives på landet!
Her er forresten noen bilder fra Imaxkinoen på søndag:)

Neste oppdatering blir fra Ohaeawai!
Ciao



2 kommentarer:

  1. Fantastisk artig, Silje du e en flink sjåfør:) JM ikkje forstyrr når ho kjøre..klæmmm

    SvarSlett
  2. Dokker ser nu mæ ut som turista begge to:P

    SvarSlett